Face 2 Face, Beieren 24 oktober 2020 (afgelast) -> wordt IKFC Superstar Den Haag

Omdat er voorlopig dit jaar geen Muaythai wedstrijden worden georganiseerd door coronabeperkende maatregelen, vechten de jongens o.a. een kickbokswedstrijd  op 1 november in Den Haag tijdens de IKFC Superstar.

Menno zal een N-partij draaien (mits een tegenstander wordt gevonden)  in de zwaargewichtklasse (+95). Thijs draait tot 76 kilo een N-partij.

(afgelast)Face 2 Face
Door aangescherpte coronamaatregelen van de Duitse overheid kunnen vechters uit Noord-Brabant (rood gebied) niet heen.

De eerstvolgende full muaythai wedstrijd voor de vechters van Sua Muay Thai zal zijn op 24 oktober aanstaande in Lauingen, Beieren (Zuid-Duitsland, vlakbij de Zwitserse grens). Voor Sua Muay Thai zullen Menno (91+) en Thijs (-75) de ring instappen voor een N-partij.

We gaan met het team op vrijdag 23 oktober heen, draaien zaterdag 24 ste onze wedstrijden en komen zondag 25 ste uitgerust terug.

Voor zover nu al bekend zullen het partijen zijn zonder publiek (Duitse coronamaatregels). Wel zal alles via YouTube en Facebook worden uitgezonden zodat het thuisfront niets hoeft te missen.

Dit wil zeggen dat we op zaterdagen waarschijnlijk ook weer wedstrijdtraining gaan geven, waarbij hardlopen, balans,  reactiesnelheid en impact getraind zal worden.

Vrijwillige donatie
Er wordt een vrijwillige donaties gevraagd van 7 euro per persoon van mensen die de partij van Menno en Thijs gaan bekijken via YouTube of Facebook. Normaliter zou je 10 euro moeten betalen aan entree, nu 7,50 om te kijken via internet. De promotors moeten de kosten er ook uithalen zonder publiek. Er komst een opstelling rond de ring van 4 camera’s.

Donaties kunnen aan de vechters of de trainer worden meegegeven.

Meer informatie volgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s