Muay Thai kleding en materialen

Voor een overzicht van materialen die je nodig hebt voor Muay Thai, uitleg en maattabellen, verwijzen we je graag naar onze andere site, aangezien kickboks materialen nagenoeg hetzelfde zijn als Muay Thai materialen.

Je hebt bokshandschoenen, bandage, scheenbeschermers, bitje en tok nodig.

Elleboogbescherming:
Bij Muay Thai is het gebruik van ellebogen toegestaan. Elleboogbescherming tijdens het sparren is dan ook aan te raden, zodat je je sparringspartner niet verwond.

Elleboogbeschermers zijn in de maten s, m en l te verkrijgen online en variëren gemiddeld van 15 tot 25 euro per paar.

Bandage:
Voor Muay Thai hebben we een andere manier om bandage om je hand en pols aan te leggen. De basis is hetzelfde alleen voegen we extra padding bij op de knokkels.

Het schuursponsje plaats je over je knokkels en je brengt de bandage op dezelfde manier aan als in het filmpje op de andere site. Je zorgt ervoor dat je het schuursponsje stevig om je knokkels bevestigd, dus trek de bandage tussen de vingers iets strakker aan. Het eindresultaat is een extra stevige en dikke padding die in je handschoen past en je knokkels optimaal beschermen zodat je nog harder kunt stoten. In plaats van het schuursponsje, kun je ook een paar gaaskompresjes nemen of verband, en dat dubbelvouwen en op de knokkels leggen.

Verder hebben we:

Zwart vest met capuchon

  • Prijs vest met capuchon inclusief opdruk voor en achter: € 37,50 euro
  • kleur: zwart
  • alleen voor volwassenen