Onze leden aan het woord

Mert

Mert:
“Ik train bij Sua Muay Thai omdat er een leuke, relaxte sfeer is en omdat er de tijd wordt genomen om ervoor te zorgen dat je de technieken goed aanleert.”

Menno

Menno:
“Ik was opzoek naar een sportschool
waar ik wedstrijden kon gaan vechten. Zo kwam ik bij Sua Muay Thai. Het is een leuke sportschool met een leuke sfeer, de juiste trainer en goede begeleiding.”

Thijs:
Van een dikke buik en geen conditie naar een fitte, gezonde levensstijl.

Sinds ik bij Sua Muay Thai train ben ik lichamelijk en daarmee ook mentaal een stuk sterker geworden. Voorheen had ik zwakke knieën, zwikte ik vaak mijn enkels, en deed ieder stootje tegen mijn schenen zeer. Allemaal niet meer het geval, voel me nu erg fit en vind iedere les nog net zo interessant.

Wat betreft de sport zelf, we krijgen erg gevarieerde lessen om aan alles te werken, ook hebben we niet alleen simpele basis technieken maar de wat minder doorsnee trappen en technieken worden ook behandeld. Mike weet waar die over praat en er is voor iedereen respect onderling. Wedstrijdvechters tot senioren tot kinderen iedereen kan er wat leren op zijn eigen niveau. Na meer dan een jaar trainen bij Sua Muay Thai kan ik het iedereen aanraden in het speciaal als je overgewicht hebt of je eigen niet fit en evenwichtig voelt.